2020. augusztus 11.
 
     
 Szavazás
Szeretnél részt venni ifjúsági cserén?
Igen, Nyugat-Európa érdekel
Igen, Észak-Európa érdekel
Igen, Dél-Európa érdekel
Köszi, most kihagyom
 
 Rólunk írták
Reklámarcú képviselők
Bordánynak új ifjúsági polgármestere lett
Bordányban interneten választottak a fiatalok
-->régebbi cikkek

bordanynet.hu


03.16 Cikk küldése e-mailben
Bordányi Kultúra Napja március utolsó szombatján    A Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat március 25-én szombaton, délután öt órától rendezi meg immáron tizenötödik alkalommal a Bordányi Kultúra Napját. Az ifjúsági képviselő-testület a februári testületi ülésen döntött a program megrendezéséről, amelyet hagyományteremtő céllal még 2003-ban, az akkori ifjúsági önkormányzat indított útjára. A program jól illeszkedik az idei Jubileumok Éve Bordányban rendezvénysorozathoz is, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy maga az esemény is jubilál, hiszen 15 éve minden évben megrendezésre kerül március utolsó szombatján.
A rendezvény Lajkó Bálint Gyermek- és Ifjúsági Polgármester nyitóbeszédével veszi kezdetét. Az ünnepi beszéd után a helyi kultúráért elkötelezett alkotóké a főszerep: színpadra lép a Borostyán Népdalkör, a szépkorúak új dalcsokorral kedveskednek a jelenlévőknek. A Budapesten, a Nemzeti Színházban előadott színdarabot a „Kistömlöc”-öt a bordányi deszkákon is bemutatja a nagyérdeműnek a Bordányi Amatőr Színjátszó Kör. A helyi szerző, Horváth Dominika színdarabjával nagy sikert arattak a II. Pajtaszínházi Szemlén, reméljük a bordányiaknak is tetszeni fog majd a Gömöri Krisztián, a Szegedi Nemzeti Színház színésze mentorálásával megújított darab.
Minden évben jobbnál jobb produkciókkal lepik meg a nézőket az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei. Így lesz ez az idei évben is. A fiatalok egyéni és csoportos produkcióikkal, és az alkotók kiállításával szeretnék rabul ejteni a bordányiakat.
A Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat sok szeretettel várja Önt és családját! 
A vidék nagykövetei Bordányban
Lezajlott a leköszönő önkormányzat utolsó ülése
Megkezdődött a választás
Megkezdődött a jelölési időszak
Gyermekjogi képzés zajlott a biip-ben
A jövő a jelen Észtországban (+ videó)
-->hírarchívum
 
 
 
Hová kerüljön sportpark, szabadtéri kondipark Bordányban?
Jó lenne, ha lenne (erre lenne még szüksége a fiataloknak)
Bordányi Szabadegyetem-témajavaslatok
 
 
 
 
 
 
 
GYIFŐKUSZA 2004-2008